Gasunie

Nederlandse Gasunie NV is als energie-infrastructuur bedrijf actief in Nederland en Noord-Duitsland. In dit gebied wordt een infrastructuur beheerd voor energietransport en aanverwante diensten. Naast aardgas zet Gasunie zich ook in voor het transport van groen gas, waterstof, warmte en CO2.

www.gasunie.nl

Manege Veendam

Voor paard en pony rijlessen en pensionstalling

www.manegeveendam.nl

Treungen Gjestgiveri

Een gezellig restaurant en gastenverblijf gerund door Maya en Marco.
Ieder weekend staat er een land centraal waarvan gerechten op het menu staan.

www.treungen-gjestgiveri.com

Koenmeijer

Koen Meijer bv is van oorsprong een aannemersbedrijf, dat zich In de afgelopen jaren steeds meer heeft ontwikkeld als een full service bedrijf. Dit betekent dat Koen Meijer bv ondertussen het totaal plaatje kan bieden: van kavel tot kasteel.

www.koenmeijer.nl

Sterenborg transport

Maatwerk in transport met Transport Sterenborg uit Meeden. Met ons gevarieerde wagenpark worden de meest uiteenlopende nationale en internationale transporten verricht.

www.sterenborg-transport.nl

Buz excellent

BUZ is er voor werkgevers en werkzoekenden. Met BUZ Excellent zijn we dé matchmaker voor werkgevers en hoger geschoold personeel. BUZ Excellent werkt voornamelijk in de sectoren transport & logistiek, bouw, productie, techniek, utiliteit en maritieme industrie.

www.buzexcellent.nl

Computer service Veendam

Bij Computerservice Veendam kunt u terecht voor nieuwe pc’s, exclusief voor u op maat gemaakt.

Wij leveren goede gebruikte pc’s en laptop’s en richten ons op het herstellen, upgraden en onderhouden van uw pc of laptop.

www.csvcomputers.nl

Besparingsland

Besparingsland is dé specialist op het gebied van duurzame energie en wij adviseren u graag over de technische, financiële en fiscale aspecten die komen kijken bij de aanschaf van een     zonne-energie systeem, warmtepomp, laadpaal of Led verlichting.

www.besparingsland.nl

Aannemersbedrijf Uuldriks

 
Wij zijn een jonge en dynamische organisatie gevestigd in Wedde. We hebben nieuw- en verbouwprojecten in de Blauwestad, Winschoten, Wagenborgen, Kolham en Beerta, maar ook in de stad Groningen zijn wij actief. Daarnaast leveren en plaatsen wij vanuit onze timmerfabriek houtskeletbouw, tuinschuren, carports etc. 
 
 

I&S Support

Als allround metaal- en constructiebedrijf ondersteunen wij bedrijven met topkwaliteit metaalproducten en specialistisch vakmanschap. Wij ontwikkelen en produceren in eigen werkplaats, voeren werkzaamheden als montage, onderhoud en service uit op locatie en leveren vakkundig, gemotiveerd en gekwalificeerd technisch personeel. Daarvoor beschikken wij over alle vereiste certificeringen en opleidingen.

www.industry-shipsupport.nl

Thuiszorg Zorgbewust

Thuiszorg ZorgBewust is een nieuwe onderneming die wensen van de cliënt en de kwaliteit van zorg als prioriteit ziet van de zorgverlening. Een organisatie voor en door de Oost-Groninger. Persoonlijk, betrouwbaar en maatwerk.

www.thuiszorgzorgbewust.nl

Bouwservice Hiethaar

Bouwservice Hiethaar heeft een ruime kennis en ervaring op het gebied van verbouw, onderhoud en renovatie van woningen.
Een allround timmerman voor alle voorkomende klussen zoals: ( kunststof) kozijnen, deuren, renovatie, verbouw, aanbouw, dakkapellen, toilet, badkamers en keuken renovatie .
 

 

Industrie Service

Wij zijn allround inzetbaar en gespecialiseerd in dienstverlening bij fabrieken. We beschikken over geavanceerde apparatuur en machines.

www.industrie-service.nl

Haan Personeelsdiensten

Op zoek naar werk of een uitzendbureau in Oost-Groningen of Drenthe? Haan Personeelsdiensten koppelt de juiste persoon aan de juiste klus.

www.haanpersoneelsdiensten.nl

Alu Noord

Alu Noord is dé specialist in naadloze aluminium dakgoten, boeibekleding en windveren.

www.alunoord.nl

Snel uitzendbureau

Met drie vestigingen in de provincie Groningen, is Snel onder andere veel actief als uitzendbureau in Delfzijl en uitzendbureau in Appingedam.

www.sneluitzendbureau.nl

Bouwbedrijf Nieba

Wanneer het gaat om advies, ontwerp, bouwtekeningen, berekeningen, contract begeleiding of uitvoering, Nieba kan u bijstaan in elk stadium van het proces.

www.nieba.nl

JRT mechanisatie

JRT mechanisatie en constructie is een jong dynamisch bedrijf die zich inzet voor het oplossen van uw problemen in de agrarische-, scheeps-, en machinebouwsectoren.

www.jrtmechanisatie.nl

Personeel gezocht? Of juist op zoek naar een nieuwe baan? BUZ Personeelsdiensten brengt werkgevers en werkzoekenden in de sectoren transport & logistiek, bouw, productie, techniek, utiliteit of maritieme industrie bij elkaar.

www.buzpersoneelsdiensten.nl

K&D Bestrating bestaat uit een team van vakmensen die gezamenlijk grote en ook kleine klussen klaart. Van bestraten tot het plaatsen van uw schutting K&D Bestrating staat voor u klaar. Wij beheersen vrijwel alle disciplines om van iedere tuin een droomplaatje te maken.

www.kdbestrating.nl

Salier infratechniek is een jong en dynamisch bedrijf die zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld op het gebied van infratechniek in de breedste zin van het woord.  Wij verzorgen de onderhoud aan, en het leggen van leidingwerken, gasleidingen en waterleidingen in heel Nederland.

www.salierinfratechniek.nl

Raambekleding voor in de woonkamer, kinderkamer of slaapkamer? Voor ieder interieur en elk budget een uitgebreide keuze en snel geleverd. Zoekt . Wij hebben het grootste aanbod raambekleding, met meer dan 5500 gordijnstoffen, in ‘tig’ kleuren en designs, van transparante en dichte kwaliteiten.

www,gordijnhuis.nl

Ons betrokken team met jarenlange ervaring biedt u de zekerheid van een vakkundige en efficiënte uitvoering van al uw bouwwerkzaamheden. Sinds de oprichting van BSD Hoveniers in 2012 bieden wij een totaalconcept voor iedere klus in en om uw woning of bedrijfspand.

www.bsdscheemda.nl

Bent u op zoek naar een tijdelijke-, parttime- of een baan voor langere tijd? Komt u net van school en kunt u wel een helpende hand gebruiken of weet u ondanks uw jarenlange ervaring toch niet goed waar u moet beginnen? Wij reiken u die hand!

www.flexion-uitzendbureau.nl

Rudi Kral is een allround bedrijf. Wij verwezenlijken een tuin die aansluit op uw wensen, van beplanting tot sierbestrating en alle bijkomende aspecten. Wij adviseren, ontwerpen en realiseren uw droomtuin van begin tot eind.

www.rudikral.nl

MVZ Techniek uit Veendam beschikt over een veelzijdig en gekwalificeerd team van installateurs, loodgieters en elektriciens die graag met u meedenken. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van centrale verwarming, elektra, sanitair, klimaatbeheersing, loodgieterswerk en duurzame oplossingen.

www.mvz-techniek.nl

U kunt terecht voor een praatje, kop koffie, belegd broodje etc. etc. Daarnaast staan wij open voor het gezamenlijk organiseren van evenementen en zaalverhuur.

Wilt u een zaal huren of een evenement organiseren kunt u contact opnemen

www.mfcdebinding.nl

Ben je op zoek naar een professioneel grondverzetbedrijf in de omgeving van Groningen? Dan ben je aan het juiste adres bij Grondverzet Bisschop! Wij kunnen zowel bedrijven als particulieren van dienst zijn met een breed scala aan werkzaamheden. Sinds 2015 hebben wij al vele klanten mogen verblijden met een prachtig resultaat. Wij zijn dé partij voor jou.

www.grondverzet-bisschop.nl

Niet alleen in de provincie, maar door heel Nederland worden werkzaamheden uitgevoerd door ons bouwbedrijf uit Winschoten. Hierbij kunt u denken aan nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie en onderhoud. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in inbraakbeveiliging.

www.pijperbouw.nl

Braams TIB is een installatie/montage bedrijf.
Hier kunt u terecht voor o.a. Gas, water, elektra, Infrezen vloerverwarming, CV, Zink en dakwerken, Tegelwerk en Badkamermontage.

https://www.facebook.com/A.Braams.TIB/

al 28 jaar een vertrouwd adres voor:
– Spanningsarm gloeien (zowel in stationaire ovens als lokaal)
– Normaliseren 
– Oplossend gloeien
– Waterstofarm gloeien 
– Voorwarmen (weerstand en inductief)
– Calcineren van vuurvaste bemetseling 
– Krimpen van koppelingen en aswangen op assen
– Verjongen, verouderen en (half-)veredelen van aluminium
– Verwarmen van gestolde of bevroren leidingen en installaties

www.gloeitechniekveendam.nl

Trimsalon Dierbaar is een trimsalon waar elk dier welkom is, waarbij op een rustige manier in goed overleg met de klant een passende vachtbehandeling gestart kan worden, zonder stress voor dier en eigenaar.

 

www.trimsalondierbaar.nl

Met 6 bakkerswinkels in de provincie Groningen is Bakker Prins inmiddels een bekende “Groninger”. Deze regio is een belangrijk “ingrediënt” voor onze kwaliteitsproducten waar we brood en gebak mee bakken. Zo houden we controle op kwaliteit en versheid van onze bakkersproducten. Iets wat zeker terug komt in de smaak van al onze producten. Het (heerlijke brood en banket zoals je van je warme bakker gewend bent. Wat Bakker Prins uniek maakt zijn onze eerlijke en ambachtelijke producten.

www.bakkerprins.nl

Bouwservice Harrie Wilts is het adres voor uw totale nieuwbouw/ verbouw. Van het plaatsen van een kozijn, tot het renoveren of verbouwen van een woning, Bouwservice Harrie Wilts voert het voor u uit!

Advies en een goede offerte zijn van groot belang, zodat u later niet voor een vervelende verrassing komt te staan. Harrie Wilts zal u daarom voorlichten en adviseren over uw project. Hij zal uw project in totaliteit aannemen en van A tot Z begeleiden.

Bouwservice Harrie Wilts is ook het perfecte adres voor siermetselwerken zoals stoepen, tuinmuren, en bogen. Bouwservice Harrie Wilts beheerst het aloude ambacht tot in de puntjes en voert al uw metselwensen uit!

www.harriewilts.nl

Olthof Groep is uw betonleverancier en leverancier van bouwgrondstoffen. Ook kunt u bij ons terecht voor de inname van spoorballast, puin en teervrij asfalt. Wij onderscheiden ons in betrouwbaarheid, nuchterheid, kwaliteit en duurzaamheid. 

 

www.olthofgroep.nl

Noordkorrel BV heeft jarenlange expertise in huis in de grondstoffenbranche en op het gebied van bouw- en wegenbouwmaterialen. Sinds 2021 exploiteren wij de zandwinning in Zuidbroek. Daarnaast zijn wij leverancier van diverse steenachtige materialen. Aan het Winschoterdiep in Sappemeer beschikken wij over een op- en overslag locatie voor de binnenvaart, zowel voor eigen gebruik als voor derden.

www.noordkorrel.nl

Hoveniersbedrijf Coen Overdevest is een hoveniersbedrijf in de ruimste zin van het woord.
Alles wat boven en onder de grond zit, of moet worden aangebracht, wordt door Hoveniersbedrijf Coen Overdevest gerealiseerd en/of onderhouden.
Van drainage tot de hoogste boom snoeien, van bestrating aanbrengen en herstellen, tot tuinhuis met pergola, van vijvers aanleggen tot riolering, kabels en leidingen aanbrengen, borders, bestratingen, beplantingen enz.
Hoveniersbedrijf Coen Overdevest realiseert het voor u!

www.overdevesthoveniers.nl

IT bedrijven; ze zijn er in overvloed. Waarom zou u dan juist kiezen voor Mensinga IT?

 • We beschikken over de juiste know-how
 • Onze bereikbaarheid is uitstekend
 • Supportvragen beantwoorden we het liefst binnen 10 minuten
 • Onze telefooncentrale kent geen wachtrij
 • Onze manier van klantcontact is uiterst persoonlijk en prettig

Wij doorbreken de gewoonte. We hebben geen fancy bedrijfsnaam en flitsende logo’s. Onze aandacht gaat liever naar het bieden van passende oplossingen voor onze klant.

 

www.mensinga.it

 • 112-Assistentie is een zelfstandige bedrijf die particulieren & bedrijven bijstaat met diverse soorten dienstverlening.
 • U heeft de materialen en 112-Assistentie de aanpakker(s) en zo bundelen wij samen de krachten om uw klus af te maken.
 • 112-Assistentie is een zelfstandig bedrijf en tegelijkertijd kan 112-Assistentie u voorzien van meerdere knallers dankzij de korte lijntjes die 112-Assistentie bezit.

www.112-assistentie.nl

“Het gebouw, waarin tegenwoordig het Grand Café is gevestigd, was vroeger een gymnastieklokaal, vandaar de naam Het Lokaal.

Gezellig cafe in het hartje van Delfzijl

www.lokaaldelfzijl.com

Kunstrolschaatsen kun je het beste vergelijken met het kunstrijden op het ijs. De toonaangevende landen zijn hierin Italië, Spanje en Portugal maar ook Nederland timmert hard aan de weg. Het kunstrolschaatsen omvat een viertal disciplines waarop men kan trainen en waarin wedstrijden georganiseerd worden. Hieronder kun je bekijken welke discipline bij je past en of kunstrolschaatsen iets voor jou is:

 

www.kunstrolschaatsen.nl

ROLSCHAATSEN, PLEZIER, PASSIE, RESPECT VOOR ELKAAR.
Vaardigheden van het rolschaatsen leer je van deskundige mensen, die al jaren betrokken zijn bij het rolschaatsen en een hart voor deze sport hebben. Kom je een keertje kijken?

www.artistic-rollerclub-noord-nederland.nl

Itsuniq houd zich bezig met het maken van websites op maat, daarbij richt ITsuniq zich op bedrijven die toe zijn aan een professionele website. Daarbij streven we naar een unieke website waarin uw verhaal naar voren komt zoals u dat graag wilt.

www.itsuniq.nl

Van alle soorten en maten tegels zijn verschillende prachtige ruimtes te beplakken. We staan open voor vragen en helpen u graag.

 

www.jjstegelzetbedrijf.nl

DE EERSTE STAP NAAR JE NIEUWE BAAN!
Lavi Personeel bemiddelt werkzoekenden binnen vele branches en op verschillende functieniveaus.
Onze interesse is wat jou beweegt, naast je behaalde opleidingen en opgedane werkervaring. Wij kijken naar de mens en naar jouw talent.

 

www.lavipersoneel.nl

Verhuur van grondverzet machines met of zonder machinisten.
Wij verzorgen ook volledige aanleg van uw tuin en riolering.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100071982901523

Wij zijn Oekraïense vrouwen die mooie gerechten koken vanuit onze tradities: lekker eten zit diep in onze cultuur geworteld. Met  veel liefde willen wij onze  gerechten op jouw tafel zetten zodat  je even kunt onderdompelen in onze cultuur.

Smul van onze overheerlijke Okraïense lekkernijen. 
Terwijl je van je lekkere gerecht geniet help je ook Oekraïners die het nodig hebben. 

 

www.ukrainefood.nl

Heb je tijdelijk personeel nodig voor een grote klus? En heb je het liefst morgen nog personeel op je stoep staan?

Snel Projectservice staat klaar voor ieder bedrijf dat ad hoc grote groepen personeel zoekt.

 

www.snelprojectservice.nl

Beat is een uitzendbureau dat zich met name, maar niet uitsluitend bezig houdt met het uitzenden van EU personeel. Onze expertise ligt in de industrie,logistiek,bouw en de agrarische sector. Door de korte lijnen met onze recruiters kunnen we snel en adeqaat reageren op elke personeelsvraag.

www.beatbv.nl/

Crossfit, Personal Training/Coaching, Fitness, Voeding en Adviezen

www.crossfitwinschoten.nl/

Ledwall Holland is een bedrijf dat gespecialiseerd is in led-schermen. Met onze passie voor led-schermen zorgen wij ervoor dat uw evenement pas écht compleet wordt! Ledwall Holland streeft naar perfectie, dit is terug te zien in het leveren van de LED-Schermen. Wij vinden het belangrijk dat klant gehoord wordt om zo alle wensen te vervullen.

www.ledwallholland.nl

Sinds 1975 is Royaal een begrip in Wildervank.
Je kan er terecht voor heerlijke frituur, maaltijden, broodjes, ijs en nog veel meer.
Ze staan voor kwaliteit, hygiëne en service.

www.royaalwildervank.nl

Reeder Technische Inspecties verzorgt o.a. de volgende werkzaamheden voor u:

 • Keuring en inspectie van elektrische arbeidsmiddelen volgens NEN3140
 • Keuring en inspectie van elektrische installaties volgens NEN3140, NEN1010 en warmtebeeld
 • Inspectie volgens SCIOS Scope 8
 • Inspectie volgens SCIOS Scope 10
 • Inspectie volgens SCIOS Scope 12
 • Inspectie 1500Vdc / 800Vac zonnestroominstallaties volgens SCIOS Scope 12
 • Warmtebeeld dronevluchten
 • Power-Quality metingen en netanalyse

www.reeder-ti.nl/

Lamain is al meer dan 70 jaar dé kampeer-en tuinmeubelzaak van Groningen.
 

Op de diverse afdelingen vindt u het volgende:

 • 11 merken voortenten en luifels van Doréma, Isabella, Ventura, Walker, Brand, Inaca, DWT, Herzog, Kampa, Fiamma, Thule en meer.
 • Familie- en bijzettenten zowel oppomp als met stokken van: Bardani, Safarica, DWS, Outwell, Kampa.
 • Tuinmeubelen van Garden Impressions, Sens-Line, Hartman lounge en diningsets.
 • Wandelschoenen van Lowa, Hanwag, Grisport.
 • Kampeerartikelen zoals slaapzakken, slaapmatten, Campingstoelen en tafels enz.
 • Caravan-en Camperaccessoir

www.lamainscampingshow.nl

Dé beste barbiers van het Hoge Land. Bij ons kun je 6 dagen per week, van maandag tot en met zaterdag geknipt worden. Je kunt het beste advies over zowel de nieuwste kapsels als over klassieke kapsels krijgen. Ons team heeft jarenlang ervaring op het gebied van knippen. Door onze klanten een goede sfeer en kwaliteit te bieden hopen wij zo je verwachting tegenmoet te komen.

www.barbershopwinsum.nl

Het adres voor:

 • bestratingen / machinaal / sierbestrating
 • levering van zand / grond / tuincompost
 • levering van stenen ( nieuw & gebruikt )
 • aanleg en onderhoud van tuinen
 • inzaaien van grasvelden / bermen
 • riool werkzaamheden

Tevens voor verhuur van :

 • mini kraan / mini shovel
 • mini dumper
 • overige materialen

www.deboeragroservice.nl

Waar we ons inzetten om onze klanten er op hun best uit te laten zien. Onze getalenteerde kappers zijn experts in de nieuwste knip- en stylingtechnieken en zijn gepassioneerd over hun vak. Het is tijd voor jou. In onze barbershop ben jij de enige die belangrijk is. Wij luisteren en adviseren je graag, zodat jij met opgeheven hoofd weer naar buiten stapt.

www.empirebarbershop.nl

Probio Noord levert een unieke range aan gecertificeerde ecologische, veilige schoonmaak- en reinigingsmiddelen die uitblinken in werkingsefficiency en duurzaamheid.

www.probionoord.nl

Naast een school, zijn wij ook een ontmoetingsplaats van onderwijs, bedrijfsleven, instellingen, branches en sportverenigingen. Deze combinatie zorgt voor een perfecte mix van theorie en praktijk.

Wij verzorgen opleidingen in de sectoren zorg en welzijn, techniek en zakelijke dienstverlening. Vanaf dag één staat alles wat onze studenten doen in het teken van hun toekomstige beroep.

 

www.noorderpoort.nl

Wij zijn gespecialiseerd in de Automotive! Met een team van 5 gedreven collega’s zetten wij ons dagelijks 100% voor u in. U kunt niet alleen bij ons terecht als werkzoekende maar ook als bedrijf wanneer u personeel zoekt. Of u nu werk/personeel zoekt voor in de werkplaats, front of backoffice, commerciële of leidinggevende functies? Wij zetten ons in voor iedereen die zich bij ons aanmeld. Ons werkgebied is heel Nederland.

www.automotivepro.nl