Werkkleding

Werkkleding moet aan veel eisen voldoen, u draagt het tenslotte de hele dag. Naast een goede pasvorm en lange levensduur wilt er natuurlijk ook professioneel uitzien. De kleding en schoenen van Werkwaar voldoen aan al deze eisen en meer…

Veiligheid staat bij Werkwaar op de eerste plaats. Alle kleding, schoeisel en PBM’s zijn gekeurd en voldoen aan de kwaliteitseisen zoals in Nederland door de wet bepaald is. Naast veiligheid staan draagcomfort en representativiteit hoog in het vaandel. Goed passende en mooi ogende kleding zorgt er niet alleen voor dat het werk veel gemakkelijker uitgevoerd wordt. Uw medewerkers voelen zich bovendien gewaardeerd en trots op het bedrijf waar ze voor werken.

Ons ruime assortiment zorgt ervoor dat wij geschikte kleding en schoenen leveren aan bedrijven in de industrie, bouw, techniek, transport en logistiek, horeca en zorg. Ook voor dames levert Werkwaar een breed assortiment veiligheidskleding met een geweldige pasvorm.

Veiligheidsschoenen met S3-norm

Werkwaar levert veiligheids- en werkschoenen van onder andere het merk Sixton Peak. Met ruim 25 jaar ervaring in het ontwerp en de productie van veiligheidsschoeisel is dit merk de beste in haar soort. Het veiligheidsschoeisel van Werkwaar voldoet altijd aan de S3-norm.

Werkwaar zorgt dat het werkt

Wilt u een compleet pakket met verschillende soorten werkkleding, schoeisel, PBM’s en otoplastieken afnemen of slechts één werkbroek? Bij Werkwaar bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van werk- en bedrijfskleding om veilig te werken. Naast onze eigen hoofdmerken leveren wij diverse andere merken zodat u eventueel uw eigen merk kan blijven dragen met dezelfde service als u van Werkwaar gewend bent.
Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!