Werkkleding koop je bij werkwaar

Met echte Groningse nuchterheid ontzorgen wij onze klanten op het gebied van veilig en comfortabel werken

Werkwaar bestaat uit een team van mensen die binding hebben met de werkvloer.
Of het nu gaat om de zorg, productie of bouw, er moet gewerkt worden op een efficiënte manier waar kosten worden bespaard, maar ook op een veilige en comfortabele manier.

Elke doelgroep, elke activiteit en elke omstandigheid: Werkwaar zorgt voor de oplossing op een veilig en bedrijfseconomisch verantwoorde manier.

Langdurige samenwerking

Wederzijds vertrouwen met persoonlijk contact waarin verwachtingen worden uitgesproken, zodat je weet wat je aan elkaar hebt. Wij zijn van mening dat het de basis is voor een langdurige goede samenwerking. Dit streven in een open en transparante relatie mag van ons verwacht worden.

Werkwaar in de maatschappij

Werkwaar kiest op basis van goede arbeidsomstandigheden van de makers van de kleding de leveranciers uit. Dit maakt dat wij werken met goede merken om goed materiaal te leveren. Geen kinderarbeid en normale werkomstandigheden zijn een vereiste en niet op geld waardeerbaar.

Aanbieder van oplossingen

Werkwaar heeft een passie voor het bieden van oplossingen. Wij kennen de problemen die er vaak zijn om comfortabel en veilig werken te combineren. Onze natuur is deze problemen te voorzien van een passende oplossing.

Eerlijk zaken doen

Wij staan met onze no-nonsense en nuchtere mentaliteit, met onze voeten in de klei. Wij staan voor eerlijk zaken doen. Onze missie is dan ook met echte Groningse nuchterheid, onze klanten ontzorgen op het gebied van veilig en comfortabel werken.

Snel leverbaar

Goede kwaliteit

Top recensies

Veel merken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.