Bedrukken en borduren

Werknemers zijn het visitekaartje van de organisatie. Zij dragen de naam van het bedrijf uit als onderdeel van de huisstijl door middel van het bedrijfslogo op de kleding. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en draagt bij aan de naamsbekendheid van uw bedrijf. Wij kunnen dit van A tot Z voor u verzorgen.

Ook na veelvuldig wassen blijven uw logo’s van goede kwaliteit

Er zijn diverse mogelijkheden om de bedrijfskleding te personaliseren. Werkwaar verzorgt de bedrukking of borduring van uw bedrijfslogo op de werkkleding. Bedrukking van werk- en bedrijfskleding kan door middel van transfers ook in hele kleine aantallen. Indien u de transfers van uw logo bij ons in voorraad laat liggen, kunnen wij snel nieuwe kleding voorzien van logo’s. Borduring zorgt voor een luxe uitstraling. Dankzij onze jarenlange ervaring en het gebruik van uitsluitend hoogwaardige producten, bent u verzekerd van de perfecte borduring van uw bedrijfslogo of tekst.

Onze logo’s zijn en blijven van uitstekende kwaliteit, ook na veelvuldig wassen. Zo is en blijft uw werknemer het visitekaartje van uw bedrijf!

Neem contact met ons op voor meer informatie.